Ofiste ve Evde Tehlikeli Frekanslardan Uzak Durabilmek Mümkün Mü?

Paylaş :
Ofiste ve Evde Tehlikeli Frekanslardan Uzak Durabilmek Mümkün Mü?

Size sıklıkla yeni cep telefonu frekansları ve oluşması muhtemel kısa ve uzun vadeli sağlık risklerinden bahsetmeye gayret ediyoruz.

Uluslararası Kanser Araştırma Ajansı’nın 2011 yılında radyofrekans radyasyonunu potansiyel 2B kanserojen olarak sınıflandırmaya başladığını biliyoruz. Bunun yanında beyin tümörleriyle ilişkisi olabileceğini ortaya koyduğunu da ekleyelim.

Yeni frekans teknolojileri ne durumda?

Ülkemize resmi olarak cep telefonları için yeni frekanslar henüz gelmemiş olsa da bu teknolojiyi kullanan cihazlar iyiden iyiye ortaya çıkmaya başladı. Kullanan ülkeler de maalesef gün geçtikçe artıyor.

Tabii teknoloji şirketleri de akıllı ev sistemlerinde bu teknolojiyi kullanmak için hazırlık yapıyor. Umarız yol yakınken bu sevdadan dönülür ancak bizler yine de hazırlığımızı yapmalı ve olası zararlarından minimum etkilenecek şekilde hayatımızı düzenlemeliyiz.

Ofis çalışma düzenimiz, evdeki hayatımız, kişisel hayatımız hem 5G’den hem de diğer elektromanyetik radyasyon alanlarından en az etkilenecek şekilde olmalıdır.

Ofis ve Ev ortamını farklı frekansların tehlikesine karşı nasıl düzenleyebiliriz?

Cep telefonlarını mümkün olduğunca az kullanmalıyız. Kullanmaya mecbursak da Pocketsafe P13 gibi bir koruyucu tercih edebiliriz.

Yeni frekanslara sahip bir telefondan korunmak için ise Pocketsafe P19 kullanmak olumsuz etkileri ortadan kaldırabilecektir.

Ofis ortamında ise siz kullanmasanız bile işyeriniz bu frekansları kullanan cihazları tercih etmiş olabilir. Diğer çalışanlar da bu cihazları kullanıyor olabilir ya da olacaktır. Bunun için ise ofisinizde Geo-Safe-E 330 G kullanarak etkiyi ortadan kaldırabilirsiniz.

Geosafe-E 330 G ev ortamında da kullanılabilmektedir. Bu sayede evimize dışarıdan gelebilecek zararlı frekansların radyasyonuna karşı da önlem almış oluyoruz.

Her ne kadar duyarlı olsak ve sağlığımıza önem versek de dış etkenler sağlığımız üzerinde söz sahibi olabiliyor. Ancak kendi küçük önemlerimizle bu olumsuz etkileri en aza indirgeyebilir ve çağımızın gereği teknolojinin çok sevimli olmayan taraflarını bertaraf edebiliriz.

Sağlıkla kalın.

Son Eklenen Yazılar
Salgın kadar tehlikeli bir teknoloji

Yakın zamanda birçok ülkede geçilmesi planlanan yeni nesil internet teknolojileri daha hızlı internet bağlantısı sağlayarak hepimizin hayatını kolaylaştıracağı iddia ediliyor. Peki hayatımızı kolaylaştırdığını zannederken aslında bizi bir yok oluşa doğru mu sürüklüyor? Yeni

İyi bir çalışma ortamı nasıl olmalıdır?

İşlerimizi yürüttüğümüz, günümüzün büyük bir bölümünü geçirdiğimiz çalışma alanlarımızın düzeni verimlilik üzerinde büyük bir etkiye sahiptir.  Fiziksel olarak iyi tasarlanmış bir ofis, çalışanların yaratıcılığını ve üretkenliğini doğrudan etkiliyor. Bu da

Ofiste ve Evde Tehlikeli Frekanslardan Uzak Durabilmek Mümkün Mü? Sayfasını Paylaş :